Om mig

Om mig

Min baggrund

Mit navn er Anne-Kirstine Thuen, og jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2009. Jeg blev autoriseret af Psykolognævnet i 2011, og i august 2018 blev jeg af Dansk Psykolog Forening godkendt som specialist i sundhedspsykologi med børn/klinisk psykologi.

Før jeg startede min egen praksis har jeg været ansat på Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Herning, hvor jeg også var tilknyttet det kommunale kriseteam, samt på Børneafdelingen på Regionshospitalet Viborg. Jeg har en 2-årig terapeutisk efteruddannelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) hos actdanmark.dk. ACT er en nyere form for kognitiv adfærdsterapi, som kan være hjælpsom ift. mange forskellige typer problemstillinger bl.a. depression, angst og kroniske smerter. Derudover har jeg god erfaring med at anvende hypnoterapi bl.a. ved stress, angst, søvnproblemer og som hjælp til vaneændringer.

Jeg holder mig fagligt opdateret og har senest i år været på kurser i søvnbehandling med hypnoterapi, værdiarbejde inden for ACT samt tilknytningsinformeret psykoterapi.

Ved siden af min klinik har jeg et kreativt samarbejde med min dygtige terapeutkollega Ulla Kudsk Jensen, hvor vi har brugt vores viden og erfaring fra terapien til at udvikle bl.a. et sæt værdikort og en taknemmelighedsdagbog. Se mere her: www.thuenogkudsk.dk